space
     
     НАЧАЛО

     НАШИЯТ КОЛЕКТИВ

     КЛИЕНТИ

     ЦЕНИ

     ЗА КОНТАКТ

   Услуги   
     Счетоводни услуги

     Правни услуги

     Застрахователни услуги

 
Вече задавани въпроси в онлайн помощникът

Каква фирма да регистрирам ЕТ,ООД или ЕООД в зависимуст от облагането с данъци при извършване на патентна дейност и откриването на букмейкърски пункт?


Здравейте,
бизнесът с който искате да се занимавате се облага с патентен данък в размер зависещ от местоположението на обекта и нетната търговска площ. Ако през годината оборотът Ви превиши 50000 лв. фирмата Ви ще трябва да се регистрира по Закона за ДДС и ще плаща данък върху заработената печалба. За да добиете представа за възможностите, които се откриват пред Вас прочетете следните отговорори на вече задавани въпроси:
По отношение на облагането ЕООД е по-добрия вариянт от ЕТ, но е по-скъп от гледна точка на регистрация. В мемента при нас цените са 450 лв. заедно с държавните такси за ЕООД и 250 лв. пак заедно с държавните такси зе ЕТ.
Ако се интересувате за повече подробности може да погледнете в отговорите на едни от вече задаваните въпроси, като влезнете тук:

http://www.vm-kompania.com/faqs6.html
http://www.vm-kompania.com/faqs2.htmlНадяваме се да сме Ви били полезени ако имате други въпроси или нужда от услуги които ние предлагаме ще се радваме да се обърнете отново към нас. Благодарим!!!Copyright © 2004 - 2005 V&M Company. SEO and design by xligon.com